• “Els llits dels altres”, d’Anna Punsoda

  Una novel·la destinada a sacsejar la literatura catalana. Una autora cridada a deixar empremta. Una autèntica revelació.

   

  La Claustre atura el cotxe en una fonda de carretera de l’antiga Nacional. La visita a la seva mare l’ha deixat rebregada i necessita calmar-se. Darrere la barra, l’atén una antiga coneguda amb un passat tèrbol i un germà que es va penjar quan anaven juntes a escola. <<Encara no t’agrada res?>>, li demana d’entrada. <<Ara ja menjo de tot>>, respon ella. A fora ja és fosc, i les confidències de tota una vida encendran la nit a fogonades.

  Una novel·la curta i intensa, que es fa difícil de deixar un cop passada la primera pàgina. Una prosa contundent i tendra  alhora. Una història colpidora, que remou i també rebrega, explicada com qui no vol la cosa.

   

  Recomanació d’Alícia Andreu Creus (responsable Oficina de Català de Manlleu)

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.