• “No soc aquí”, d’Anna Ballbona

  En un impuls de sinceritat, la Mila, el personatge principal de la novel·la, ens narra els records que té de la família i la seva evolució personal. Utilitzant un estil fresc i amb una prosa riquíssima de lèxic i de registres, l’autora ens fa entrar en el seu espai de la infància i de la joventut des de finals del anys setanta del segle XX fins a l’actualitat. Aquell mas familiar on va créixer, confinat entre l’autopista, el polígon i el cementiri d’un poble del Vallès, la va marcar i li va donar un determinat caràcter.

   

  Despullant-la, ens fa saber aspectes íntims de la família, i van apareixent personatges que li van deixar empremta: els avis, l’esquilador, el guaridor, etcètera. Paral·lelament anirem descobrint com evoluciona el seu embaràs, la seva relació amb el Jonás i amb el Simó, i el perquè d’un remordiment que la puny.

   

  Novel·la que s’assaboreix a cada paraula, carregada d’humor i de mala bava alhora, d’una autora que val la pena descobrir.

  Títol: No soc aquí

  Autora: Anna Ballbona

  Editorial: Editorial Anagrama

  Data de publicació: any 2020

  ISBN: 978-84-339-1582-5

  Pàgines: 245 pàgines

  Recomanació feta per Francesc Vall-llobera, TNL de l’OC de Manlleu

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.