• Recomanacions lectores de Voluntariat per la Llengua

    Ester Comellas, voluntària per la llengua del CNL d’Osona
    Us recomano dos llibres de dos dels meus autors catalans preferits. Un, la Mònica Batet, una autora amb un estil molt original i personal, que ja té uns quants llibres publicats absolutament extraordinaris. Us en recomano el darrer, una història d’amor dibuixada per tot de personatges que envolten els protagonistes en un entorn on la natura és protagonista, Nou illes al nord
    L’altre és en Lluís Llach, que també ha publicat unes quantes obres, i que resulta ser un escriptor de gran nivell. A les seves obres sempre hi apareixen temes de fons recurrents -el feixisme, l’homosexualitat, les dones fortes i amb caràcter. Aquesta obra retrata la història de la Principal, el gran casal de la comarca vinatera de l’Abadia, a través de les tres dones de la nissaga, Les dones de la Principal.
    Espero que en gaudiu. Bona lectura!
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.