• Biblioteca Joan Triadú de Vic

    https://bibliotecadevic.com/

    La Biblioteca Joan Triadú es va inaugurar el 24 d’abril de 1996, fruit de la fusió de dues biblioteques de llarga tradició a la ciutat de Vic: la Biblioteca de la Caixa de Pensions, inaugurada el 24 de desembre de 1929 i la Biblioteca Jaume Balmes, en funcionament des del 29 de març de 1931. Porta el nom de Joan Triadú en homenatge al pedagog, escriptor i crític literari nascut a Ribes de Freser però vinculat a la ciutat de Vic.

    Ocupa el claustre de l’antic Convent del Carme i comparteix l’edifici amb el Museu de l’Art de la Pell i el Centre d’Investigacions Arqueològiques d’Osona (CIAO).

    És un servei municipal, que forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Garanteix a totes les ciutadanes i a tots els ciutadans l’accés lliure i gratuït a la informació, la formació i l’oci, alhora que fomenta l’ús de les noves tecnologies, contribuint a la igualtat d’oportunitats, al desenvolupament personal i col·lectiu,i a la cohesió social. És un espai de convivència i relació en constant evolució, d’acord amb les noves necessitats i expectatives de la comunitat. Com a biblioteca central comarcal dona suport a les biblioteques i bibliobusos d’Osona.

    Ofereix els serveis d’informació, consulta, préstec, Internet, WiFi, formació d’usuaris, ACTIC, i gestiona un programa d’activitats culturals i de foment de la lectura adreçat als diferents sectors de la població.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.