• A punt nous grups de reforç de lectura

    Segon trimestre amanit de bones lectures a Torelló, Manlleu i Vic

    A Vic, entre l’1 de febrer i el 15 de març s’oferiran quatre grups de reforç de lectura, que es trobaran al llarg de cinc sessions per llegir i parlar de llibres. Estan adreçats a estudiants de Bàsic 2, Bàsic 3, Elementals i Intermedis. Els títols escollits, en versió adaptada, són aquests: El violí d’Auschwitz (dimarts tarda), Tant de gust… Senyora Anglada (dilluns matí), L’inesperat i altres contes (dimecres tarda) i Cartes impertinents (dilluns tarda)Com que aquest trimestre el gruix de les publicacions del blog tindrà relació amb dones, aprofitant el 8M, tots els títols triats són llibres escrits per dones.

    Pel que fa a Torelló, s’oferirà un club de lectura de nivell intermedi, en què el títol triat és Les dones de la Principal, de Lluís Llach. En aquest cas, la tertúlia serà el 6 de març, al matí, a La Cooperativa.

    En el cas de Manlleu, hi haurà sis grups de lectura, adreçats nivells bàsics (Bàsic 2 i Bàsic 3) i elementals. Les trobades començaran el 6 de febrer, i s’allargaran durant cinc setmanes. Els títols triats són Contes de Poe, Peter Pan, El Petit Príncep i Frankestein o el modern Prometeu.

    Desitgem que siguin tot un èxit!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.