• El CNL Osona participa al XIX Certamen de Lectura Escolar

  El CNL Osona, jurat al XIX Certamen de Lectura Escolar

  Els dies 21 i 22 de març, el CNL Osona ha participat com a part del jurat, amb dues representants, en el XIX Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta, que ha tingut lloc a l’auditori Marià Vila d’Abadal de Vic.

  El Certamen és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana que té com a missió el foment de la llengua i la cultura, i que organitza conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. És una de les activitats més reeixides de promoció de la lectura, ja que cada any hi participen més de mil centres educatius.

  Els participants, de Primària i ESO, s’hi agrupen en categories per edats: Grumets vermells, Grumets verds, Timoners, Corsaris i Tropa de Corsaris. Una d’aquestes categories està reservada a alumnat nouvingut.

  Durant el mes de març, els Serveis Territorials i els Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament, a través dels Centres de Recursos Pedagògics i els equips d’assessors LIC, organitzen les semifinals del Certamen. La iniciativa té com a cloenda una Festa de la Lectura, a Barcelona.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.