• Racons del mediterrani

    baixaHola a tothom!

    Primerament, us vull agrair la visita al meu Blog, imagino que us esteu preguntant què podeu fer aquest estiu i quins racons màgics de Catalunya encara no heu descobert.

    En aquesta entrada us proposo gaudir d’un bon cap de setmana a la costa Brava en especial de Calella de Palafrugell. Un poble de pescadors que destaca pels seus carrers empedrats al costat del mar i els passejos entre les barques contemplant les fatxades blanques que tant el caracteritzen.

    Probablement quan pensem en la Costa Brava, ens imaginem les cales amb els pins que les rodejant o les platges interminables que ens mostren el mar amb totes les seves tonalitats possibles, des de un verd turquesa fins un blau intens. Platges que comencen a Blanes amb Sa Palomera i acaba amb la frontera amb França, Portbou,. Totes elles esperant-vos amb sorres de tot tipus, per gaudir d’una bona jornada de mar.

    baixa (1)L’únic problema d’aquestes platges,que al ser tan petites s’omplen ràpidament, per tant el secret és investigar cales petites i amagades, sense aglomeració de gent i que ningú ens distregui de l’espectacular bellesa.  Per això, us revelaré el meu secret, només uns quilòmetres al sud de Calella, trobarem  un sèrie de cales verges, on es podrà gaudir d’una connexió directa amb el mar. Es tracten de Cala Estreta i Cala Canyers.

    Lògicament no és fàcil arribar-hi però amb una mica d’esforç, val molt la pena. Entre finals de juny i principis de setembre, només es pot arribar a peu, per un camí des de Cap Roig ( són uns 40 minuts) o des de la platja El Castell ( són uns 20 minuts), on si que podeu arribar en cotxe.

    Després d’un dia a la platja, no hi ha res millor que refrescar-se amb alguna beguda i unes bones vistes, us recomano el Hotel Sant Roc. (Pl. Atlàntic 2; telf.: 972 614250)

    Cap al vespre, podeu recórrer el camí de ronda entre Calella i Llafranc, va sempre paral·lel al mar i està rodejat de vegetació mediterrània que us acompanyen durant tot el trajecte amb unes vistes indescriptibles. Un cop a Llafranc, es pot gaudir d’un bona estona al passeig marítim i veure les barques que descansen sobre la sorra.

    Espero que us hagi servit d’ajuda, qualsevol cosa podeu escriure la vostre opinió.

    Núria Pedrell


     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.