• Un cap de setmana rural

    Molt sovint és necessari desconnectar, oblidar-se de la rutina, les tasques de casa, la feina, etc. Per aquest motiu vull compartir amb vosaltres un lloc ideal per passar un cap de setmana amb la família o els amics.

    Aquest lloc es diu Vilar Rural i és a Sant Hilari de Sacalm, un petit poble que és a la província de Girona, exactament a la comarca de la Selva. És rodejat de muntanyes, caracteritzat per la tranquil·litat que inspira i podreu trobar-lo a només deu minuts caminant des del Vilar.

    Pel que fa als allotjaments, trobareu diferents edificis però tots són en bones condicions amb totes les comoditats que pugueu necessitar (calefacció, aire condicionat, bressols, adaptadors per banyar als més petits, etc.) Depenent del lloc on es trobi la vostra habitació tindreu accés directe al jardí i a la resta d’instal·lacions o veureu les meravelloses vistes a les muntanyes.

    Si encara voleu relaxar-vos més hi trobareu diferents instal·lacions com la piscina, el jacuzzi, la sauna, etc. Tot i que si teniu fills, també ofereixen activitats per als més petits (petita granja amb animals, piscina per a nens, àrea infantil, sala de lectura, activitats lúdiques, etc.) a més, només a deu metres de la piscina trobareu un meravellós parc d’aventures on es pot aprofitar per a fer una mica d’exercici i posar-se en forma.

     

     

     

     

     

     

     

    D’altra banda, el restaurant és bufet lliure, hi ha molta varietat i tindreu diferents horaris. Per als més tranuitadors, hi ha un bar amb música per prendre unes copes a la nit.

    En resum, en aquest petit vilar passareu un cap de setmana diferent fent allò que més us agrada. Ho passareu bé amb la família o els amics o simplement gaudireu amb la tranquil·litat i la pau que n’inspira. És un bon lloc per a desconnectar, totalment recomanable.

    Si teniu qualsevol dubte o voleu fer-hi un cop d’ull, aquí us deixo el enllaç:

    http://www.vilarsrurals.com/es/hotel-rural-cataluna/sant-hilari-sacalm

    Espero haver-vos ajudat a escollir la vostra escapada ideal.

    Patricia Gómez.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.