Arxiu per octubre, 2018

  • Any Capmany

    Aquest any se celebra l’any Capmany, 150 anys del naixement de l’Aureli i 100 de la seva filla la Maria Aurèlia. Els alumnes de Llengua i cultura de la delegació han pogut conèixer de ben a prop la trajectòria de l’Aureli amb la visita a l’exposició del Palau Robert “Patufet on ets” que a través d’imatges i documentació original s’endinsa a la seva vida, lligada a la revista Patufet de la qual va ser director. Aquest ha estat un primer tastet que continuarà amb la visita a la Casa dels Entremesos i a l’Arxiu històric de la ciutat.

     

     

    Article complet

  • Passeig pel modernisme català

    Ahir dimecres Mariano Pesin, de l’empresa Orbita Bcn (https://orbitabcn.com), va guiar els alumnes de Bàsic 1 de la delegació d’Horta-Guinardó pels llocs més embemàtics del modernisme català: Casa Malagrida, Casa Batlló, Casa Lleó Morera entre altres i va explicar com llegir el seu simbolisme.
    També va parlar del pla cerdà i del context polític, social, econòmic i artístic de l’època. Un passeig de dues hores que va barrejar art i història i que no va deixar indiferent a ningú.

    Article complet

  • Any Fabra

    “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança.” Fabra

     

    Ahir a la tarda amb la inauguració de l’exposició Pompeu Fabra. Una Llengua Completa, la delegació d’Horta-Guinardó va voler fer un petit homenatge al Mestre Fabra i per això va convidar els alumnes d’Elemental 3, Intermedi 2 i Bàsic 2 a trobar-se tots junts per parlar i conèixer de més a prop les singularitats d’aquest gran matemàtic i precursor de l’ortografia catalana. Si voleu visitar-la ho podeu fer de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h al c. Marina, 343.

     

     

    Article complet

  • Visita al MNAC

    Els alumnes d’Elemental 1 de la delegació d’Horta-Guinardó han fet una visita guiada a l’exposició Gala Salvador Dalí del MNAC. Durant una hora i mitja han fet un recorregut per la vida de Gala que els ha servit per conèixer més a fons aquesta figura tan misteriosa que ha quedat sempre a l’ombra del pintor. Ha estat una experiència molt enriquidora i per a uns quants alumnes ha significat el primer contacte amb el MNAC.

    Article complet

  • Any Capmany

     

      “Jo posaria sempre com el símptoma més clar de l’exercici de la llibertat precisament això: no haver de mentir.”
    (M.Aurèlia Capmany)

     

    Aquest any se celebra el centenari del naixement de l’escriptora Maria Aurèlia Capmany i a la delegació d’Horta-Guinardó li hem volgut dedicar el nostre racó literari, si et ve de gust conèixer aquesta gran dona en totes les seves facetes: escriptora, guionista, política, feminista…, passa’t pel racó i segur que et sorprendrà.

    Article complet

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius