• Any Capmany

    Aquest any se celebra l’any Capmany, 150 anys del naixement de l’Aureli i 100 de la seva filla la Maria Aurèlia. Els alumnes de Llengua i cultura de la delegació han pogut conèixer de ben a prop la trajectòria de l’Aureli amb la visita a l’exposició del Palau Robert “Patufet on ets” que a través d’imatges i documentació original s’endinsa a la seva vida, lligada a la revista Patufet de la qual va ser director. Aquest ha estat un primer tastet que continuarà amb la visita a la Casa dels Entremesos i a l’Arxiu històric de la ciutat.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius