• Visita a la biblioteca Mercè Rodoreda

    Dilluns 5 de novembre de 2018 el grup de Bàsic 1 vam visitar la Biblioteca Mercè Rodoreda del barri d’Horta-Guinardó. Ens va atendre el Fran, que ens va donar la benvinguda a tots i ens va explicar el funcionament de la biblioteca, començant per l’accés a la sala d’actes. Va parlar de la importància de portar el carnet per a l’ús d’aquesta biblioteca i de les 40 de la ciutat (i aviat per tota la província de Barcelona). També va explicar que totes les biblioteques estan connectades en xarxa i ens va parlar dels serveis de préstec, reserva i renovació de llibres, CD, pel·lícules, videojocs, revistes, diaris…; de com s’etiqueten els documents de la biblioteca i quant temps ens podem quedar els llibres i quants ens en podem emportar.

    A més, vam fer un recorregut per totes les àrees per veure com es classifiquen les diferents matèries i públic que té accés a la biblioteca, des d’infants de 0 anys fins a gent gran. Hi ha espais per connectar-se a Internet amb l’ordinador i també es poden usar els ordinadors de la biblioteca. Totes aquestes àrees estan senyalades amb petits rètols amb números i lletres.

    Finalment, ens va mostrar la secció de llibres d’intercanvi i els que estan donats de baixa, que els venen molt barats.

    La visita va ser molt interessant, el Fran va ser molt agradable i cordial. És recomanable a altres estudiants d’altres cursos o nivells i als pares i mares que hi vulguin anar.

    Print Friendly, PDF & Email

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius