• Any Capmany

    Dijous passat, els alumnes de Llengua i cultura van poder gaudir d’una visita guiada a l’exposició que l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona ha dedicat a Aureli Capmany, amb motiu del seu 150è aniversari. L’Esteban Barandica, comissari d'”Aureli Capmany i l’educació dels infants”, els va fer un recorregut per la trajectòria d’en Capmany i l’ensenyament del mètode Montessori; així com la feina que va desenvolupar a l’Arxiu, des del 1934 fins al 1940. Al final també van poder gaudir d’un regal, la visita a les dues sales més espectaculars de l’Arxiu: la Dalmases i la Massana.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius