• Ruta literària M. Aurèlia Capmany

    Ahir els alumnes del curs Llengua i cultura van conèixer de ben a prop els racons de la ciutat per on es movia la M. A. Capmany. La guia d’aquesta ruta literària va ser Maria Nunes, autora del llibre Rutes literàries de Barcelona 2; la seva veu i el seu coneixement ens van apropar, a través de frases extretes de llibres com: Un lloc entre els morts, Feliçment jo soc una dona i Maria Aurèlia Capmany. L’època d’una dona, biografia d’Agustí Pons, a la casa familiar, al barri on va viure…; espais de la seva vida ben presents també a la seva obra.

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius