Arxiu per desembre, 2018

  • Cantada de nadales a l’aula de la delegació

    Ahir, dia 19 de desembre, els alumnes de Bàsic 1 van cloure l’última classe abans de l’aturada per les vacances amb una cantada de nadales. La professora Àngels Vilaplana va acompanyar-los amb la veu i la guitarra i l’activitat els va engrescar molt. Per a bona part dels alumnes va ser un primer contacte amb la cançó catalana i també el preludi del primer Nadal a Catalunya.

    Article complet

  • La delegació d’Horta-Guinardó porta les joguines recollides a la parròquia Nostra Senyora del Carmel

    Com cada any, la delegació d’Horta-Guinardó ha fet arribar les joguines recollides a la parròquia Nostra Senyora del Carmel perquè els voluntaris les reparteixin entre els nens i les nenes de les famílies necessitades del barri del Carmel per Nadal. En aquesta recollida solidària hi han participat tant els alumnes dels cursos de català com la gent del carrer interessats a fer feliços els infants en situació de vulnerabilitat.

    Un any més, la iniciativa s’emmarca dins la campanya I tu, jugues en català?, del CNL de Barcelona.

    Article complet

  • Bones festes

    Amb aquesta felicitació inspirada en la vessant excursionista de Pompeu Fabra i en la frase que ens ha acompanyat durant l’Any Fabra: “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança”, des de la Delegació d’Horta-Guinardó volem desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç 2019.

    Article complet

  • Recollida solidària de joguines

     

     

    Com cada any, la Delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona fa una recollida solidària de joguines en català, sense contingut bèl·lic ni sexista, entre els alumnes dels cursos, en el marc de la campanya “I tu, jugues en català?”. Abans de Reis es portaran a la parròquia del Carmel que les repartirà entre els nenes i les nenes de famílies amb pocs recursos del barri.

    Si ens en voleu portar, ho podeu fer fins al 19 de desembre (c. Marina, 343).

    Article complet

  • Any Fabra als Lluïsos d’Horta

     

    “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança”

    Pompeu Fabra (1947)

    Divendres al vespre usuaris dels Lluïsos d’Horta van conèixer de ben a prop la vida i obra de Pompeu Fabra, autor de la Gramàtica catalana i del Diccionari general de la llengua catalana, gràcies al joc de pistes que la Delegació va idear per apropar-lo a les persones que formen part de les entitats . Pista a pista van anar resolent els enigmes que els van dur a curiositats de la seva vida, com que practicava diferents esports (tenis, excursionisme, natació…); li agradaven els dolços; practicava llengües al port de Barcelona…

    Jugar per aprendre, per divertir-nos, per recordar…

     

    Article complet

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius