• Vas participar en el concurs de preguntes de “I tu, jugues en català?”

    Dimarts vinent, 29 de gener, a les 19 h es lliuraran els premis del concurs “I tu jugues en català ” a la Biblioteca Central Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat. Totes les persones finalistes estan convocades a assistir-hi, ja que en aquest acte es farà el desempat final. En cas que guanyés una persona que no hi fos, ens hi posaríem en contacte posteriorment per lliurar-li el premi.  També, tots els assistents podran guanyar un lot de jocs participant en un kahoot elaborat amb preguntes que no van poder formar part del concurs.

    Us animem a anar a l’Hospitalet, a continuar jugant!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius