• Sessió de jocs a la delegació d’Horta-Guinardó

     

    Ahir, 18 de febrer, a la delegació d’Horta-Guinardó, es va fer una sessió de jocs, conduïda per dos tècnics de normalització lingüística, a un grup de B2. Hi van participar 15 alumnes, distribuïts en 3 grups, i es va jugar al Dobble i al Parauleja. S’ho van passar molt bé; es va crear un ambient distès alhora que van aprendre vocabulari nou. La sessió s’emmarca en la campanya “I tu, jugues en català?”, que dona a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i en fomenta l’ús i el consum.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius