• Parlem amb Joaquim Carbó

  L’escriptor Joaquim Carbó parlarà del seu llibre La casa sota la sorra el proper dimarts 26 de febrer, a les 19 h, a la biblioteca Horta-Can Mariner, a la trobada del Club de lectura de nivell bàsic que hi té lloc el quart dimarts de cada mes.

  La casa sota la sorra és una novel·la d’aventures. El Pere Vidal n’és el protagonista. És un barceloní de 27 anys que troba feina a partir de la lectura d’un misteriós anunci al diari. Un seguit de contactes telefònics el posaran en relació amb uns desconeguts i amb pistes que suposaran l’inici de l’aventura. Després d’un recorregut a través del Caire i les terres del Nil, Pere Vidal arriba a la casa sota la sorra, seu d’una organització secreta del Sudan que es dedica a negocis bruts. Pere Vidal té un company de viatge: Henry Balua, que ajudarà el Pere Vidal a convertir-se en un digne adversari del malèvol senyor Ti.

  Joaquim Carbó destaca per la gran producció en novel·la infantil juvenil. També ha escrit novel·la, teatre infantil i narrativa breu, i ha estat guardonat amb nombrosos premis. Vinculat a la revista Cavall Fort des del primer número.

  Joaquim Carbó parla així de la seva feina:

  “El que intento transmetre, sense ganes d’alarmar a ningú, és que cal fer un esforç en qualsevol activitat que ens decidim a emprendre. I, sobretot, que és molt important que ens agradi fer feina. Està molt bé que ens agradi menjar xocolata, llepar un gelat, beure una beguda que fa bombolles […], llegir i tant!, però també hem de tenir ganes de treballar. Si pot ser en una cosa que us vingui de gust. Al cap i a la fi, totes aquestes coses que ens agraden no existirien si ho hi hagués uns professionals com els pastissers, els gelaters, els botiguers, els músics, els artistes, els ferroviaris i, és clar, els novel·listes que, també cal dir-ho, ens ho passem d’allò més bé amb la nostra feina… No us podeu imaginar el greu que em sap que em cridin per anar a sopar quan estic acabant un conte, amb les ganes que tinc de saber si el podré acabar bé!”

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius