• Pràctiques lingüístiques en establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

    Els alumnes de Bàsic 3 de la Delegació han participat aquesta setmana en el programa de pràctiques lingüístiques que serveixen perquè els alumnes perdin la vergonya de parlar en català i facin el primer pas a usar la llengua fora de l’aula.

    Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració dels establiments adherits al Voluntariat per la llengua del Baix Guinardó: el Celleret de la Montse, la papereria Mònica Alba, la farmàcia Bonany-Jané i Només Planxa.

    Tots els alumnes han coincidit en el fet que ha sigut una molt bona experiència gràcies a l’acollida afable dels comerciants, els quals han estat molt contents també de veure que hi ha tanta gent amb ganes d’aprendre i usar la llengua catalana de manera habitual. Esperem que aquestes pràctiques hagin servit per trencar el gel i que cada cop els nostres alumnes usin més la llengua de manera natural i espontània en tots els àmbits.