• “Som el que mengem? Una aproximació a la cultura de l’alimentació

    Ahir els alumnes de Bàsic 3 van participar en l’itinerari “Som el que mengem? Una aproximació a la cultura de l’alimentació”, organitzat per l’Espai Avinyó conjuntament amb l’Associació d’Antropologies. Durant més de dues hores van passejar pel barri de Gràcia i es van aturar en alguns comerços acompanyats per la guia, l’Eli, que va parlar de la relació entre identitat i alimentació, de la importància de la ritualització del menjar per fomentar les relacions i dels costums i tabús alimentaris en diferents cultures. Tot això amb tast de cafè i te a Ecolectia, un espai amb botiga de comerç just des d’on es vol sensibilitzar sobre temes ambientals, de drets humans i de consum responsable, i que ahir va afavorir la pràctica del català amb una tassa entre les mans.

    https://ajuntament.barcelona.cat/…/ca/espai-avinyo/que-fem-espai-avinyo