• Dia Mundial de la Poesia

  Ahir dos grups de Bàsic 2 i un de Bàsic 3 van participar en els actes que es van organitzar a l’Espai Avinyó per celebrar el Dia Mundial de la poesia: lectura de poemes i un taller de poesia visual com a homenatge al poeta Joan Brossa, de qui aquest 2019 es commemora el centenari del naixement. En aquest taller havien de passar primer per un itinerari amb estructures d’estimulació sensorial, que els servia després d’inspiració per despertar la creativitat i crear poemes visuals en solitari o en grup. Aquí podeu veure’n una petita mostra.

   

   

   

   

  Podeu veure’n un reportatge a: https://beteve.cat/btv-noticies-73/btv-noticies-73-641

   

   

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius