• Sessió de sensibilització per a les dones del projecte Troba’t de l’Ajuntament d’Horta-Guinardó al Centre Cívic del Carmel

  Ahir, dia 26 de març, a la tarda, la dinamitzadora de la delegació d’Horta-Guinardó va fer una sessió de sensibilització a un grup de 15 dones participants al projecte Troba’t de l’Ajuntament d’Horta-Guinardó al Centre Cívic del Carmel.

  El projecte Troba’t va destinat a dones del districte, que hagin o estiguin passant per un moment de canvi important en la seva vida com ara procés migratori, separació, problemes de salut, emancipació dels fills/es, pèrdua del lloc de treball, etc. És important aclarir que va adreçat tant a dones autòctones com estrangeres.

  Van participar d’una manera activa a la sessió i es van assolir objectius com sensibilitzar de la importància de fer del català la llengua d’adopció, promoure la necessitat de conèixer i usar-lo en l’àmbit professional i social i reconduir actituds negatives cap al seu ús.

  També es van donar a conèixer els serveis, i especialment els cursos, que ofereix el CNL de Barcelona.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius