• Recollida del lot del concurs RespoPàmies

    Avui la Rolynn Anne Culpa, alumna del Bàsic 3 de la Delegació, ha vingut a recollir el lot de productes del concurs RespoPàmies (un llibre, un joc en català i dues entrades per a un espectacle). Ha comentat que estava molt contenta i que llegiria tan aviat com pogués el llibre Testament a Praga per conèixer una mica millor la Teresa Pàmies; també ha dit que assistiria a l’espectacle amb la seva companya de curs Haydée Fasiani.

    Recordeu que el mes que ve tornem amb més preguntes i un altre sorteig.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius