• Sessió de presentació del Voluntariat per la llengua al Mas Guinardó

    Avui unes vint-i-cinc persones han anat al Mas Guinardó a la sessió de presentació del Voluntariat per la llengua, d’entre els assistents hi havia alumnes d’un Bàsic 3 de la Delegació d’Horta que desconeixien el funcionament del programa.

    D’una manera distesa s’ha anat explicant com funciona el programa, s’ha llegit el Decàleg del voluntari i l’Anna ha resolt tots els dubtes dels assistents. Cal dir que hi havia tant persones interessades a ser voluntàries com persones que volien ser aprenentes.

    La sessió ha despertat molt d’interès i la majoria s’han apuntat allà mateix al programa a fi de començar al més aviat possible.

    Alumnes de Bàsic 3 abans d’entrar al Mas Guinardó

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.