• Club de lectura amb Anna Maluquer a la Biblioteca Horta-Can Mariner

    Anna Maluquer al Club de lectura

    L’Anna Maluquer, poetessa, rapsoda (corresponsal poètica com li agrada anomenar-se), guia de rutes literàries arreu del territori, compta també amb llibres publicats i CD’s enregistrats, va conduir el Club de lectura de nivell elemental que es fa el 4t dimarts de cada mes a la Biblioteca Horta-Can Mariner. En aquesta ocasió es va comentar Aloma de la Mercè Rodoreda.

    Durant la xerrada l’Anna va fer referència a la vida de l’autora i la influència que va tenir en la seva obra, i concretament va parlar d’Aloma i de la seva similitud amb el que va viure la Mercè Rodoreda de joveneta. Aloma, en tenir una versió dels anys trenta i una versió dels anys seixanta, es converteix en la frontissa que vertebra les dues grans etapes de la producció novel·lística de l’escriptora.

    Participants del Club de lectura

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius