• Club de lectura amb Anna Maluquer a la Biblioteca Horta-Can Mariner

  Anna Maluquer al Club de lectura

  L’Anna Maluquer, poetessa, rapsoda (corresponsal poètica com li agrada anomenar-se), guia de rutes literàries arreu del territori, compta també amb llibres publicats i CD’s enregistrats, va conduir el Club de lectura de nivell elemental que es fa el 4t dimarts de cada mes a la Biblioteca Horta-Can Mariner. En aquesta ocasió es va comentar Aloma de la Mercè Rodoreda.

  Durant la xerrada l’Anna va fer referència a la vida de l’autora i la influència que va tenir en la seva obra, i concretament va parlar d’Aloma i de la seva similitud amb el que va viure la Mercè Rodoreda de joveneta. Aloma, en tenir una versió dels anys trenta i una versió dels anys seixanta, es converteix en la frontissa que vertebra les dues grans etapes de la producció novel·lística de l’escriptora.

  Participants del Club de lectura

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius