• El film francès ‘Especials’ s’estrena en català aquest divendres

    Olivier Nakache i Éric Toledano dirigeixen aquest film interpretat per Vincent Cassel, Reda Kateb, Aloïse Sauvage, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov, Benjamin Lesieur, Marco Locatelli, Catherine Mouchet, Frédéric Pierrot, Suliane Brahim i Lyna Khoudri.

    En Bruno i en Malik són dos amics que durant vint anys han viscut una realitat diferent: la dels nens autistes. Són experts en la formació dels cuidadors dels casos més extrems. D’aquesta manera, creen una associació excepcional, fora dels entorns tradicionals, per a unes persones extraordinàries.

     

    A Contracorriente Films distribueix aquest film que es podrà veure als Cinemess Verdi en versió original subtitulada i al Cinesa SOM Multiespai (Barcelona) en versió doblada.

    Direcció General de Política Lingüística