Arxiu per març, 2021

  • Concurs JOC en 10′

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza el concurs JOC en 10 en el marc del programa “I tu, jugues en català?” per promoure la creació de tutorials sobre jocs de taula en català.

    El concurs va adreçat principalment a un públic jove (a partir de 18 anys) que li interessin en els jocs de taula i la difusió de continguts de llengua a partir de les xarxes socials. 

    El concurs tindrà lloc del 29 de març al 19 d’abril. A partir del 3 de maig es podran veure tots els tutorials al canal de YouTube del programa ‘I tu, jugues en català? que compleixin les bases del concurs.

    La dinàmica del concurs consisteix a enregistrar vídeos tutorials que expliquin el joc de taula en català, durant deu minuts com a màxim. El joc de taula escollit ha de formar part del catàleg de jocs de les empreses col·laboradores del programa ‘I tu, jugues en català?’ El catàleg de jocs es pot consultar a /jocs/com-participar-hi/.

    El jurat estarà format per un representant del Consorci i especialistes del món del joc i de les xarxes socials: Oriol Comas, expert en jocs i director del Festival del Joc Dau; Ariadna Cid, presidenta de l’Associació Lúdico Cultural Stronghold; Juan José Peña, propietari de la botiga Kaburi Rol & Games; Clàudia Rius, periodista cultural i creadora de continguts audiovisuals, i Long Li Xue, youtuber. Entre els premis, destaca un IPad, una subscripció a Filmin.cat i vals de compra a les botigues de la cooperativa Abacus.

    L’acte de lliurament de premis del concurs JOCen10 tindrà lloc el 28 de maig de 2021, Dia Internacional del Joc.

    Si entreu a JOC en 10 | Jocs | Consorci per a la Normalització Lingüística trobareu tota la informació.

    Animeu-vos i participeu-hi!

    Article complet

  • El nostre Club de Lectura parla del llibre “Aprendre a parlar amb les plantes”

    aprendre a parlar amb les plantes-marta orriols balaguer-9788417339111Com cada quart dimarts de mes, ahir vam trobar-nos per fer un nou Club de Lectura a la Biblioteca Horta-Can Mariner, aquesta vegada les emocions es podien veure als ulls dels lectors i de les lectores: per una banda, hi havia alegria per haver llegit un llibre que els havia agradat; per l’altra, tristesa i dolor perquè se’ls havien remogut records, vivències… És evident que l’escriptura delicada, plena de simbologia, real, propera, planera, reflexiva i colpidora de la Marta Orriols no et deixa indiferent.

    Aprendre a parlar amb les plantes és una petita meravella que toca un tema que en principi no ve de gust: el procés del dol; però una vegada començada la lectura ja t’ha passat aquesta sensació i només desitges endinsar-t’hi i gaudir-la; sí, la mort és real; però també hi ha la vida.

    Article complet

  • Dia Mundial de la Poesia


    El 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i per això volem que les
    xarxes s’emplenin de paraules, de poemes en català, de diferents veus recitant…

     

    Anima’t a participar-hi! Fes un vídeo i penja’l amb les etiquetes creades per a aquest dia:

    #DMP_CPNL, #DMP_21 i menciona @lletres. @llenguacatalana i @cnlbarcelona

    Article complet

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius