• Comença el concurs “Si l’encertes, l’endevines” 2021

  Enguany el CNL de Barcelona torna a fer presencialment per sisè any el concurs Si l’encertes, l’endevines a tots els districtes de la ciutat. A Horta-Guinardó els dos eixos comercials participants seran l’Associació de Comerciants Via Guinardó i l’Eix Maragall. Les botigues exposaran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català i la gent haurà d’endevinar quina frase feta correspon a cada cartell

  El concurs, amb premis cedits pels eixos comercials, consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada. Tothom qui ho desitgi podrà concursar. S’hi podrà participar omplint una de les butlletes repartides pels comerços i equipaments municipals, o bé a partir d’una butlleta electrònica (el codi QR el trobareu als cartells). El període de participació serà de l’1 al 27 de juny.

  Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l’escola La Llotja i el CNL de Barcelona. Dinamitza els eixos comercials de la ciutat a través d’una campanya en què hi són presents tant la llengua catalana com l’art de la il·lustració.

  Més informació:

  Si l’encertes, l’endevines

   

  Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius