• Comiat musical del Club de lectura de la Biblioteca Horta-Can Mariner

     

    Ahir, dijous, na Bel va guiar les persones participants del Club de lectura per l’EMM can Fargues, durant la visita van poder entrar a la joia de l’escola: la torre medieval que es conserva intacta i des d’on es fan concerts intimistes molt especials.

    Una vegada arribats a l’auditori, una jove alumna i la seva professora ens van donar la benvinguda amb una peça renaixentista tocada amb la flauta dolça; després de la música va ser el torn de la paraula amb els comentaris del llibre i les valoracions dels 8 mesos del Club.

    A l’acabar ens van acomiadar dos violoncels que ens van oferir una peça musical del compositor Dvorák.

    Agraïdes a la Biblioteca Horta-Can Mariner i a l’EMM can Fargues per oferrir-nos la possibilitat de gaudir d’aquesta vetllada tan especial.