• Bon Sant Jordi!

  Aquesta setmana a la nostra delegació hem celebrat Sant Jordi amb un intercanvi de llibres que ha estat un èxit entre tots els nostres alumnes.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Alguns professors han treballat a l’aula la llegenda de Sant Jordi. Aquesta llegenda conté uns esterotips força clars: la protagonitza un home valent i violent que salva el personatge secundari, una princesa fràgil. Aquesta és una història de fa segles i les coses han canviat, així que us proposem desmuntar mites amb l’enllaç a aquest videoconte VIDEOCONTE . SANT JORDI A LA COVA DEL DRAC – YouTube escrit pel grup de rondallaires Vivim del Cuentu. L’obra capgira la llegenda i retrata un Sant Jordi covard, una princesa valenta i un drac cuiner. És una altra manera de rellegir Sant Jordi invertint els rols de la història. Esperem que us agradi.

  Bon Sant Jordi a tothom!

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius