• L’ou com balla

    Avui uns alumnes dels cursos B2 i B3 de les professores Fina Prats i Eugènia Godayol han anat a conèixer algunes de les activitats que es fan per la festivitat de Corpus.

    L’Ajuntament de Barcelona, la Catedral de Barcelona i la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de la Barcelona Vella ja fa molts anys que van decidir recuperar per a tota la ciutadania una de les festes més antigues i lluïdes que al llarg de la història s’han celebrat a la ciutat: el Corpus. I això ho han fet a partir dels aspectes més populars i participatius de la festa, que són fruit de l’herència col·lectiva dels barcelonins: l’ou com balla, les catifes de flors i la processó.

    A més, els actes del carrer es complementen amb una variada oferta cultural, amb conferències, debats i exposicions. Corpus és una tradició viva de Barcelona, que s’engalana per participar en aquesta manifestació de la rica tradició popular de la ciutat. Enguany, tot i el context d’emergència climàtica de la sequera, la festa torna als patis i jardins de manera innovadora amb una eclosió d’ous com balla adaptats, catifes de flors, repics de campanes, exposicions, presentacions, ballades i la processó.

    Us animem a gaudir d’aquesta festivitat històrica i plena de simbolisme!

     

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius