• Sessió de jocs a la Biblioteca Montbau

    Aquest matí unes dones del taller de memòria de l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore de Montbau https://www.instagram.com/aeef.montbau/ han fet una sessió de jocs a la biblioteca.

    Aquesta associació ubicada al barri de Montbau té més de 50 anys i vetlla per la cultuta i les tradicions catalanes.

    La sessió ha anat genial i ens ho hem passat molt bé. Aquestes sessions tenen com a objectiu fomentar lús del català a través del joc i donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català entre la ciutadania.  Al mateix temps és una manera de millorar la competència lingüística ja que a través del joc aprenem llengües de manera informal, i també consolidem els coneixements dels idiomes que ja sabem. I és que sense adonar-nos-en, emprem totes les habilitats lingüístiques perquè el joc exigeix: parlar, llegir (les instruccions, per exemple), comprendre (les explicacions que doni un altre jugador) i fins i tot escriure (si la mecànica del joc ho demana). Per als nous parlants de català, el joc és una manera d’entrar en contacte amb el registre més informal de la llengua. El joc és un espai propici perquè coneguin un llenguatge espontani i popular, allunyat de la variant més acadèmica.

    Com deia Stuart Brown, “el que fa excepcional l’espècie humana és que estem dissenyats per jugar durant tota la vida”.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius