• Sitcom. Proposta de teatre a l’aula

  Escrit per el 29 de Novembre del 2013 a les 11:37 a: Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència

  teatre

  La sitcom “Bar El Qüestionari” és una activitat teatral original, idea de Jordi Pérez, i redacció de Jordi Pérez i Eulàlia Panyella, professors respectivament d’Acolliment Lingüístic i de Ciutat Vella.
  L’objectiu principal és passar-ho bé, riure, i cohesionar i desinhibir el grup. Funciona com a obra teatral, com a escalfament abans de la classe…
  L’objectiu lingüístic és ric i complex i el podreu trobar àmpliament descrit en els continguts. Comprovareu l’eficàcia del seu plantejament a partir del nivell bàsic 3 sobretot.
  El desig principal dels autors és aportar una activitat diferent a l’ensenyament en aquesta nova etapa de propostes d’ensenyament diversificades.
  Així doncs, gaudiu-ne i bona feina.

  Proposta didàctica Teatre, sitcom Bar El Qüestionari

  Annex text integral sitcom Bar El Qüestionari

2 comentaris

 1. Luis

  09 Jun 14
  18:02 #

  Hola, gràcies per aquest post.

  Em pareix una proposta molt interessant, ja que moltes vegades es parla dels avantatges del teatre però per a poder fer una activitat com aquesta es requereix molt de temps i un espai adequat.

  Amb el format SitCom podeu encaixar l’activitat en el temps que necessiteu, ames amb aquesta proposta aconseguiu generar un seguit d’activitats que van en concordança amb els objectius del curs.

  Enhorabona per aquest treball,

  Cordialment Luis Sánchez, estudiant de tercer de pedagogia

  Respondre

 2. Eulàlia Panyella

  10 Jun 14
  12:01 #

  Hola, Luis,
  Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un grup d’adults de segona llengua o d’escola d’adults, genial.
  Eulàlia

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>