• Sitcom. Proposta de teatre a l’aula

    Escrit per el 29 de novembre del 2013 a les 11:37 a: Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència

    teatre

    La sitcom “Bar El Qüestionari” és una activitat teatral original, idea de Jordi Pérez, i redacció de Jordi Pérez i Eulàlia Panyella, professors respectivament d’Acolliment Lingüístic i de Ciutat Vella.
    L’objectiu principal és passar-ho bé, riure, i cohesionar i desinhibir el grup. Funciona com a obra teatral, com a escalfament abans de la classe…
    L’objectiu lingüístic és ric i complex i el podreu trobar àmpliament descrit en els continguts. Comprovareu l’eficàcia del seu plantejament a partir del nivell bàsic 3 sobretot.
    El desig principal dels autors és aportar una activitat diferent a l’ensenyament en aquesta nova etapa de propostes d’ensenyament diversificades.
    Així doncs, gaudiu-ne i bona feina.

    Proposta didàctica Teatre, sitcom Bar El Qüestionari

    Annex text integral sitcom Bar El Qüestionari

2 comentaris

  1. Luis

    09 juny 14
    18:02 #

    Hola, gràcies per aquest post.

    Em pareix una proposta molt interessant, ja que moltes vegades es parla dels avantatges del teatre però per a poder fer una activitat com aquesta es requereix molt de temps i un espai adequat.

    Amb el format SitCom podeu encaixar l’activitat en el temps que necessiteu, ames amb aquesta proposta aconseguiu generar un seguit d’activitats que van en concordança amb els objectius del curs.

    Enhorabona per aquest treball,

    Cordialment Luis Sánchez, estudiant de tercer de pedagogia

  2. Eulàlia Panyella

    10 juny 14
    12:01 #

    Hola, Luis,
    Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un grup d’adults de segona llengua o d’escola d’adults, genial.
    Eulàlia

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • CNL de Barcelona: I am sorry, we weren’t aware of this problem with our web. We haven’t receive any...
  • parentstelevisioncouncil.org: I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing...
  • CNL de Barcelona: Thanks four your comments. We are pleased that you enjoy our blog, we always try to give you...
  • see this: I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which...
  • Eulàlia Panyella: Hola, Luis, Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un...

Núvol d'etiquetes

activitats complementàries blocs webs Blogs club de lectura Concurs conversa Cultura Dia de la Poesia enfocament comunicatiu En parlem dimecres escriptura Espriu expressió oral Fabra i Coats Gimcana 1714 Grup de conversa elemental història Intercanvi d'experiències Lectura lideratge literatura Mandales Pronunciació i lectura en veu alta rutes establiments VxL cohesió tasques TIC Ves per on. 1714 Veus del 1714 Videoblog