• Grup de conversa elemental. Parlem

  Escrit per l'11 de Juny del 2014 a les 15:13 a: Bàsic, Elemental, General

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAÉs un curs per millorar el català oral, de 20 hores de durada, adreçat a persones que tinguin un nivell d’accés a B3 o elemental, que vulguin practicar l’expressió oral i adquirir fluïdesa en català. El curs està pensat per impartir-lo en 10 sessions de 2 hores cadascuna.

  Un dels objectius d’aquest curs és augmentar la seguretat i la confiança en el moment de parlar en català. És per això que cadascuna de les 10 sessions de Parlem gira al voltant d’un tema concret (Gent amb personalitat, La casa, Els espectacles, La ciutat i el barri, La bona salut…), a partir del qual es proposen a l’alumne/a diverses situacions de la vida quotidiana per encetar la conversa. Es tracta de practicar el català en un entorn comunicatiu que sigui al més semblant possible a la realitat.

  Núria Olivella, professora del Centre d’Acolliment Lingüístic, és l’autora principal d’aquest material, que parteix d’un curs fet amb Jordi Esteban.

  Estructura del curs

  Carme Rigal Torra
  CNL de Barcelona

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>