Arxiu per març, 2016

  • Activitat “Llegim Ramon Llull amb ulls del segle XXI” a Ciutat Vella

    Escrit per el 03 de març del 2016 a les 16:07 a: Foment de la lectura

    Del 14 de gener al 19 de febrer, a Ciutat Vella, els alumnes d’Elemental 1 de la Lali Panyella han fet aquesta activitat sobre Ramon Llull en el  marc de l’Any Llull.

    “Llegim Ramon Llull” és una activitat creada per la Lali Panyella en què es treballa l’expressió oral, l’expressió escrita i la comprensió lectora. Té una durada de quatre hores. L’activitat pretén motivar l’alumne a llegir obres en català de lectura fàcil i conèixer Ramon Llull.

    En primer lloc, els alumnes llegeixen a casa el llibre de LF Tant de gust… senyor Llull  de M. Carme Bernal i Carme Rubio. El llibre conté un resum de la vida de Llull i la faula El llibre de les bèsties, protagonitzada per animals amb característiques humanes, que critiquen els defectes humans i socials dels homes. En segon lloc, també, a casa, els alumnes cerquen més informació de la vida de Llull. A classe es comenta la biografia de l’escriptor.  A partir de la lectura del llibre, els alumnes treballen el caràcter dels protagonistes (pantera, lleó, serp…)  i , després, es fa una posada en comú. Finalment, es fa un debat sobre la vigència d’aquesta faula.

    20160222_14223620160222_14224020160222_142259

     

     

     

     

     

     

     

     

    Fotos del mural fet pels alumnes

    Article complet

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • CNL de Barcelona: I am sorry, we weren’t aware of this problem with our web. We haven’t receive any...
  • parentstelevisioncouncil.org: I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing...
  • CNL de Barcelona: Thanks four your comments. We are pleased that you enjoy our blog, we always try to give you...
  • see this: I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which...
  • Eulàlia Panyella: Hola, Luis, Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un...

Núvol d'etiquetes

activitats complementàries blocs webs Blogs club de lectura Concurs conversa Cultura Dia de la Poesia enfocament comunicatiu En parlem dimecres escriptura Espriu expressió oral Fabra i Coats Gimcana 1714 Grup de conversa elemental història Intercanvi d'experiències Lectura lideratge literatura Mandales Pronunciació i lectura en veu alta rutes establiments VxL cohesió tasques TIC Ves per on. 1714 Veus del 1714 Videoblog