• Biblioteca Dos Rius (Torelló)

    https://bibliotecavirtual.diba.cat/torello-biblioteca-dos-rius

    @bibliotequestorello

    La Biblioteca Dos Rius fou inaugurada el 15 de gener del 2000, resultat d’un conveni entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Torelló. Va substituir, així, la Biblioteca de la Fundació La Caixa, creada l’any 1933. És un servei municipal, que forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

    Garanteix a la ciutadania l’accés lliure i gratuït a la informació, la formació i l’oci, alhora que fomenta l’ús de les noves tecnologies, contribuint a la igualtat d’oportunitats a tota la població, al desenvolupament personal i col·lectiu, i a la cohesió social. La Biblioteca és un espai de convivència i relació en constant evolució, d’acord amb les noves necessitats i expectatives de la seva comunitat.

    Ofereix els serveis d’informació, consulta, préstec, Internet, WiFi, i gestiona un programa d’activitats culturals i de foment de la lectura adreçat als diferents sectors de la població.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.