• Biblioteca del barri de Montserrat (Torelló)

  https://bibliotecavirtual.diba.cat/torello-biblioteca

  @bibliotequestorello

  La Biblioteca del barri de Montserrat és fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals, l’Ajuntament de Torelló i l’antiga Caixa Manlleu. Fou inaugurada l’any 1987 al primer pis de l’edifici del Centre Cívic de la Parròquia del barri de Montserrat. Dona servei a un terç de la població torellonenca i, juntament amb la Biblioteca Dos Rius, abasta tot el municipi.

  Garanteix a la ciutadania l’accés lliure i gratuït a la informació, la formació i l’oci, alhora que fomenta l’ús de les noves tecnologies, contribuint a la igualtat d’oportunitats a tota la població, al desenvolupament personal i col·lectiu, i a la cohesió social. La biblioteca és un espai de convivència i relació en constant evolució, d’acord amb les noves necessitats i expectatives de la seva comunitat.

  Ofereix els serveis d’informació, consulta, préstec, Internet, WiFi, i gestiona un programa d’activitats culturals i de foment de la lectura adreçat als diferents sectors de la població.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.