• Aquest febrer, nous grups de lectura a la comarca!

    Vic, Manlleu i Torelló posen en marxa un total de deu grups de reforç de la lectura

    La setmana del 14 de febrer, el CNL Osona posarà en marxa nous grups de lectura que es reuniran per parlar de llibres una hora cada setmana. En concret, se n’oferiran un a Torelló, quatre a Vic i cinc a Manlleu.

    A Torelló, el llibre triat és Trampa de foc, de Núria Martí, una novel·la basada en la història real de l’incendi de la fàbrica tèxtil Triangle a Nova York el 1911.

    A Vic, les obres escollides són Les invisibles, onze biografies de dones catalanes excepcionals, i Madame Bovary, una de les històries d’amor més conegudes de la literatura universal.

    Pel que fa a Manlleu, la lectura se centrarà en Anna Frank, la seva vida, el relat de la famosa nena jueva que es va haver de refugiar a Amsterdam amb la seva família en esclatar la Segona Guerra Mundial, i en Kafka i la nina viatgera, que explica la història de Franz Kafka quan coneix Elsi, una nena que plora perquè ha perdut la seva nina. Per consolar-la, decideix explicar-li que se n’ha anat de viatge, i que ell és un carter de nines.

    Aquestes trobades en grups reduïts, algunes de les quals seran virtuals, pretenen reforçar la pronunciació, la fluïdesa i la comprensió lectora de textos adaptats gràcies a l’Associació Lectura Fàcil. Sens dubte, aquest reforç comportarà un avanç notable en l’aprenentatge de totes les persones que han mostrat interès a participar en aquesta activitat. Bones i  felices lectures!

     

    Les invisibles

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.