• Torelló ofereix un club de lectura de nivell intermedi

    Torelló posarà en marxa un nou club de lectura, en aquest cas de nivell intermedi

    Ara al març, el CNL Osona oferirà un altre espai per conversar sobre llibres. El títol escollit per a lectors i lectores més avançats en el coneixement de la llengua catalana ha estat Que Al·lah em perdoni, de Laila Karrouch.

    La Samira és una noia musulmana alegre i estudiosa que va arribar a la comarca d’Osona quan era petita. En Jordi és un noi català ateu. S’enamoren, però els límits entre religions i cultures es fan presents. Per a les seves famílies és una relació impensable. Un problema present a la societat que la Samira i en Jordi, com un Romeu i una Julieta del segle XXI, hauran d’afrontar. Aconseguiran superar els obstacles?

    La data de la tertúlia serà el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora. Que sigui tot un èxit!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.