• Estudiants del CNL Osona llegeixen un poema traduït a les seves llengües

    Poesia llegida en les llengües dels nostres alumnes a ‘Qui planta, canta’

    Alumnes del CNL Osona procedents de Manlleu, Vic i Torelló van col·laborar en l’acte ‘Qui planta, canta’, que va tenir lloc el 17 de març a l’auditori Atlàntida de Vic per celebrar els cinquanta anys de la fundació d’Òmnium Osona Lluçanès.

    L’espectacle, molt visual, va parlar de cultura, llengua, cohesió i país, a partir de projectes concrets de l’entitat.

    La participació dels estudiants del CNL Osona va consistir a recitar i gravar en les seves llengües (twi, amazic, guaraní, georgià i polonès) un poema en català de la també osonenca Noemí Morral.

    Les imatges i les veus dels alumnes, que es van projectar en els seus idiomes, van formar part dels moments dedicats a la cohesió social, protagonitzats pel Musah Umar (twi), l’Elisabeth Flecha (guaraní), l’Ania Baraniecka (polonès), el Hamid Boubaouch (amazic) i la Nona Beridze (georgià).

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.