• Quins títols interessen els nostres tècnics aquest Sant Jordi?

    Quin llibre et crida l’atenció, aquest Sant Jordi?

    La mestra i la bèstia, d’Imma Monsó. Premi Òmnium millor novel·la de l’any 2023. Editorial Anagrama (tria de Montse Baqué, CNL Osona) . Novel·la que se situa a la postguerra en un poble de la Ribagorça on una dona fa recerca del passat, ple de silencis, dels seus pares. Història amb un rerefons de veritat i d’autobiografia de l’autora.  

    Nova Planta 2034. Ni treva, ni pau, de Marc Comanegra – Autoeditada  (tria de Dídac Carbasa, CNL Osona). Novel·la distòpica ambientada en un futur proper. Es tracta del debut del seu autor, que escriu des d’un pseudònim. Què passaria si els catalans tinguéssim un poder il·limitat? Què en faríem? Com? Aquesta obra ho imagina i explica amb un to marcial i d’intriga. 

    Els ulls de Mona, de Thomas Schlesser. Editorial Empúries  (tria d’Ariadna Viñas, CNL Osona). Un avi i la seva neta Mona, cada dimecres, descobreixen una obra d’art junts. Cinquanta-dues setmanes és el temps que li queda a la Mona per descobrir tota la bellesa del món.   

    Ocàs i fascinació, d’Eva Baltasar. Club Editor (tria de Núria Tubau, CNL Osona)

    Osona. 51 paratges per descobrir, de Joan Conill. Editorial Farell (tria d’Antoni Masramon, CNL Osona). En aquest llibre, continuació de la publicació Osona. 50 indrets amb encant, hi ha cinquanta indrets més per descobrir, repartits pels espais naturals d’Osona. 

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>