• Un racó perdut en un indret encantat: Sadernes

    Quan arriba el bon temps, sempre ve de gust fer alguna escapada que ens ajudi a desconnectar de la rutina en la que estem immersos. Doncs bé, vull compartir amb vosaltres una ruta que vam fer ara farà un any.
    Començem l’excursió a Sadernes. Per arribar-hi, vam anar per la N152 fins Ripoll, allà ens vam desviar per la N260 fins a Olot. Vam seguir direcció Figueres. A pocs quilòmetres, un cop passat Castellfollit de la Roca, ens vam desviar a l’esquerra cap a Montagut.

    image

    image
    Al poble trobem un desviament cap a l’esquerra direcció a Sadernes. Heu de seguir les indicacions fins al càmping Sadernes. Aquest serà el punt de sortida a peu.
    No patiu perquè tot el camí està molt ben senyalitzat.
    A mesura que aneu fent camí, us anireu trobant amb petits i grans gorgs, així com cascades precioses. Si el temps us acompanya, no dubteu a donar-vos un bany! També heu de tenir present que trobareu parts del camí on haureu de creuar el riu, així que penseu en portar calçat adient. Passada una hora arribareu a un pont, el pont d’en Valentí. I cinc minuts més tard, tindreu al davant el refugi de Sant Aniol. Aquest refugi s’està acabant de construir i és interessant, el fet que vas caminant i et trobes cartells juntament amb material(sacs de ciment, sacs de sorra…) on es demana la col.laboració dels excursionistes per portar el material fins al refugi.
    Al costat del refugi, també trobem l’ermita de Sant Aniol. Hi ha una esplanada amb una font, on nosaltres vam aprofitar per descansar una mica i agafar forçes per continuar cap al Salt del Brull. Aquest últim està només a 30 minuts i val molt la pena.
    Un cop vam arribar al nostre destí la gana ja ens apretava així que, vam  dinar contemplant el paisatge i gaudint del soroll de l’aigua al caure. Com us dic, nosaltres ens vam quedar aquí, però si encara teniu forçes i temps podeu seguir endavant i arribar fins a Talaixà.
    Espero que us animeu a passejar per Sadernes i passeu un gran dia!
    image
    Míriam Roy

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.