• Cinc raons per no passar de llarg del Prat de Llobregat

     

    Encara no saps què fer aquest cap de setmana? Ja comences a tenir malsons imaginant que passes toooooot el dissabte i toooot el diumenge sentint la frase: “Pare, mare, m’avorreixo, què fem”? No pateixis. Avui et proposem passar un cap de setmana en família genial, sense ni tan sols haver d’agafar el cotxe, en una ciutat poc coneguda però plena de sorpreses: El Prat de Llobregat.

     

    Aquí tens cinc raons de pes per les quals no et podràs (ni podreu) resistir als encants del Prat de Llobregat:

     

    1. Oblidaràs l’asfalt i estaràs envoltat de natura

    Un dels camins que passen pel delta del Prat de Llobregat

     

    A vint minuts en metro o en tren des de Barcelona, la població del Prat està a tocar de Barcelona. T’animem a treure la pols a la bici, ja que des d’aquesta ciutat és molt fàcil arribar pedalejant a l’espai natural del delta del Llobregat.

    Un extens circuit de carril bici, planer i molt ben senyalitzat, permet recórrer els punts més interessants del delta.

    Hi podràs observar la flora i la fauna autòctona i admirar el paisatge, envoltat d’aigua i farcit d’horts i de masies. I no t’oblidis dels prismàtics!

    Tens més informació (rutes i activitats): al web del Delta

     

     

    2. Veuràs passar un avió just damunt del teu nas

    Hi ha diversos miradors que permeten veure com s’enlairen i aterren els avions de l’Aeroport de Barcelona-El Prat. Fins i tot, hi ha cadires de ciment per seure còmodament mentre tractes d’endevinar de quina companyia són aquests ocells d’acer. I prepara’t pel terrabastall que provoquen els seus motors!!!

     

    3. Dinaràs amb vistes al mar

    Si segueixes el carril bici que va en direcció al mar, arribaràs a la magnífica platja del Prat, que ofereix al visitant cinc quilòmetres d’aigües netes i una oferta lúdica i de serveis que no té res a envejar a les massificades platges de Barcelona. Us proposem dinar a El Calamar: té un menú variat d’entrepans i paelles, apte per a totes les butxaques. Els petits gaudiran a l’àrea de joc, situada a la vora, mentre els adults assaboriu uns minuts de calma.

     

    4. Dormiràs a un allotjament rural

    Si t’has enamorat del delta del Prat i no vols tornar a casa, et proposem passar la nit a www.muchamasia.com, un allotjament rural en ple centre de la localitat, que respira tradició i modernitat pels quatre costats. Els seus joves fundadors, viatgers i aventurers incansables, et donaran moltes idees perquè no desaprofitis el diumenge.

     

    5. I diumenge, et deixaràs emportar

    De bon matí, podràs fer gaudir la canalla amb una visita al CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins). I encara tindràs temps d’explorar algunes de les rutes d’observació d’ocells del delta. Quan se t’obri un forat a la panxa, no dubtis a tastar el pollastre Pota Blava o la Carxofa Prat en algun dels locals de l’acurada xarxa de restaurants de la zona.

     

    Si vols consultar informació sobre altres allotjaments o restaurants, et recomanem el web de turisme

     

    I si ens fas cas i finalment decideixes anar-hi, no t’oblidis de deixar-nos un comentari i explicar-nos la teva experiència!!!

    A www.nosurtosenselmeusfills.cat ens encanta llegir-vos!

     

    Bon cap de setmana!

    Mayca Soto