• Formentera: la joia del Mediterrani

    Pocs racons en el món tenen la seva màgia. Formentera enganxa i des d’aquest blog us vull explicar perquè.

    Seran les seves platges verges d’aigua cristal·lina, els diferents tipus de blau que adopta el Mediterrani quan banya les seves costes o l’autenticitat de la seva gent, però el que és ben segur és que Formentera és tot un paradís.

     

    Ses Illetes, és segurament la platja més visitada de l’illa, les seves aigües són les més tranquil·les. Ses Illetes forma part del Parc Natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera i tothom que vulgui accedir a les seves aigües haurà de pagar un peatge real d’uns 4 euros aproximadament.

     

    La meva platja preferida és la de Es Migjorn. Allà trobareu un dels locals més antics, el mític Blue Bar, el primer xiringuito hippie de Formentera; el Pirata Bus, genial per a prendre un mojito amb la posta de sol; el Flipper and Chiller, perfecte per a prendre còctels i tapes i, per últim, el gran restaurant 10.7, el meu preferit, on podreu gaudir d’unes espectaculars vistes, la seva famosa posta de sol i l’excel·lent gastronomia.

     

    No us perdeu les millors paelles de Formentera a Can Rafalet, situat a Es Caló, el que va ser el primer poble pesquer de Formentera. Actualment, aquest petit poble amb encant conserva intacta la seva bellesa.

     

    Pel que fa a les compres, l’allotjament i d’altres curiositats, ja ho sabeu, Formentera conserva el seu esperit hippie, i per suposat, tots els dijous i diumenges munten un dels seus tradicionals mercats al Pilar de la Mola.

    Us agradarà visitar també Sant Francesc, la capital de l’illa i un poble amb moltíssim encant. I no oblideu aquests noms: guisat, bullit de peix, herbes dolces o flaó. Són alguns dels plats típics de Formentera.

     

    Espero que us hagi servit d’ajuda aquest petit recull de recomanacions per a poder exprimir al màxim la vostra estància a Formentera, perquè segur que després d’aquest post us hauran entrat moltes ganes de viatjar-hi. Recordeu que haureu de reservar el vostre allotjament amb bastant antelació!

     

    Us ho prometo, Formentera no us decebrà!

     la-playa-de-ses-illetes-en-formentera-elegida-como-una-de-las-mejores-del-mundo-por-tripadvisor

     

    Alexandra Gonzalez

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.