Arxiu per octubre, 2019

  • Teatre!

    Teniu ganes d’anar al teatre? Us ve de gust descobrir equipaments del districte i de conèixer les companyies teatrals que hi tenim? Ara teniu la magnífica ocasió per fer-ho.

    XlX Mostra de Teatre d'Horta-Guinardó llibret-teatre-19

    Del setembre al novembre se celebra la XIX Mostra de Teatre d’Horta-Guinardó i és una bona oportunitat per passar una bona estona i per endinsar-vos dins el món els autors teatrals catalans. Les entrades són a 4 euros i no hi ha venda anticipada. Cal comprar-les directament al lloc on es fa l’actuació i el mateix dia.

    Aquest cap de setmana després de la castanyada que no decaigui la festa! Continua la celebració amb dues obres:

     

    • Divendres 1 de novembre: Som com criatures! als Lluïsos d’Horta, a les 20 h. Històries curtes de diversos autors lligades pel mateix fil conductor: les criatures. Som com criatures?

     

    • Dissabte 2 de novembre: Bèsties a l’Ateneu Hortenc, a les 20 h. Basada en Llibre de les bèsties de Ramon Llull, fa un retrat de les virtuts i els defectes de l’ésser humà i reflexiona sobre la condició humana. Hi trobem personatges que són animals i que es comporten com persones. Els nostres comportaments s’assemblen als de les bèsties?

     

    I hi ha moltes més obres que podeu consultar aquí.

    Podreu passar pel Berlín dels anys 20 amb El mal de la joventut de Bruckner, o per la República Txeca del 1978 amb Václav Havel. I si preferiu l’actualitat (la rabiosa o la caòtica i intensa actualitat), no us perdeu el rei Borni de Marc Creuet que va de bales de goma, d’un policia antiavalots i d’una víctima de les càrregues policials.

     

     

     

     

    Article complet

  • Sessió de presentació del Voluntariat per la llengua al Mas Guinardó

    Avui unes vint-i-cinc persones han anat al Mas Guinardó a la sessió de presentació del Voluntariat per la llengua, d’entre els assistents hi havia alumnes d’un Bàsic 3 de la Delegació d’Horta que desconeixien el funcionament del programa.

    D’una manera distesa s’ha anat explicant com funciona el programa, s’ha llegit el Decàleg del voluntari i l’Anna ha resolt tots els dubtes dels assistents. Cal dir que hi havia tant persones interessades a ser voluntàries com persones que volien ser aprenentes.

    La sessió ha despertat molt d’interès i la majoria s’han apuntat allà mateix al programa a fi de començar al més aviat possible.

    Alumnes de Bàsic 3 abans d’entrar al Mas Guinardó

    Article complet

  • Recollida del lot del concurs RespoPàmies

    Avui la Rolynn Anne Culpa, alumna del Bàsic 3 de la Delegació, ha vingut a recollir el lot de productes del concurs RespoPàmies (un llibre, un joc en català i dues entrades per a un espectacle). Ha comentat que estava molt contenta i que llegiria tan aviat com pogués el llibre Testament a Praga per conèixer una mica millor la Teresa Pàmies; també ha dit que assistiria a l’espectacle amb la seva companya de curs Haydée Fasiani.

    Recordeu que el mes que ve tornem amb més preguntes i un altre sorteig.

    Article complet

  • Ja tenim guanyadors del concurs RespoPàmies

    El concurs RespoPàmies ja té guanyador, David Martínez, i guanyadora, Rolyn Anne Culpa.

    Aquest matí a la Delegació d’Horta-Guinardó s’ha fet el sorteig d’entre totes les butlletes participants amb la resposta correcta, 118 d’un total de 149 de participants. El guanyador i guanyadora s’emportaran un lot que inclou un llibre, una entrada a un espectacle i un joc en català.

    Si no heu estat afortunats en aquest primer sorteig, encara us queda una altra oportunitat al mes de novembre. Començarem amb noves preguntes el 4.

    Ja ho sabeu, oi? Quantes més preguntes respongueu més opcions teniu de guanyar el lot, en sortejarem dos el divendres 29.

    Podeu consultar les bases del concurs a la pàgina d’activitats d’aquest mateix blog.

     

    Article complet

  • Èxit de participants del Club de Lectura que fem a la Biblioteca Horta -Can Mariner

    Hem començat el Club de Lectura d’Horta Guinardó amb molta participació i molt ben acompanyats pel personal de la biblioteca, que ens han obsequiat amb aquest punt de llibre que explica molt bé l’itinerari que seguirem plegats durant aquest curs.

    Si estàs interessat a participar-hi, et pots inscriure per correu electrònic: tomashc@diba.cat, per telèfon al 934 208285 o presencialment a la biblioteca (c/ del Vent, 1).

     

    Article complet

  • RespoPàmies: última setmana abans del primer sorteig

    Resposta pregunta 3

    A quina revista van treballar Francesc Boix i Teresa Pàmies?

    Van treballar a la revista Juliol

    Ja tenim més de 100 butlletes amb les respostes correctes a les preguntes del concurs RespoPàmies. Si et ve de gust participar-hi encara hi ets a temps, et queda una setmana per buscar la resposta a la pregunta número 4, divendres 25 d’octubre sortejarem dos lots que inclouran: una entrada per a un espectacle, un llibre i un joc. Dilluns 28 publicarem el nom dels guanyadors.

    Pregunta 4

    Quina relació tenia Teresa Pàmies amb Gregorio López-Raimundo?

     

    Article complet

  • Concurs RespoPàmies, tercera setmana

    Resposta pregunta 2

    On i quan es celebra l’espectacle de ràdio “La veu escrita de Teresa Pàmies?

    Hi havia dues respostes, totes dues vàlides:

    El 8 d’octubre a les 19.30 h al Centre Cívic Urgell de Barcelona

    El 22 d’octubre a les 19 h a l’Espai Betúlia de Badalona

    Si vols participar en el concurs RespoPàmies encara hi ets a temps, trobaràs les bases del concurs a les activitats de la Delegació:

    llegeix la pregunta, busca’n la resposta al racó literari de la Delegació (c. Marina, 343), emplena la butlleta de la pregunta 3 i guanya un lot (una entrada per a un espectacle, un llibre i un joc en català); el primer sorteig serà el 25 d’octubre.

    Pregunta 3

    A quina revista van treballar Francesc Boix i Teresa Pàmies?

     

    Article complet

  • Sessió de presentació del Voluntariat per la Llengua

    Article complet

  • El concurs RespoPàmies continua amb la segona pregunta

     

    Resposta pregunta 1

    Quina és la data de naixement de la Teresa Pàmies?

    Teresa Pàmies va néixer el 8 d’octubre de 1919

    Si vols participar en el concurs RespoPàmies encara hi ets a temps:

    llegeix la pregunta, busca’n la resposta al racó literari de la Delegació (c. Marina, 343), emplena la butlleta de la pregunta 2 i guanya un lot (una entrada per a un espectacle, un llibre i un joc en català); el primer sorteig serà el 25 d’octubre.

    Pregunta 2

    On i quan es celebra l’espectacle de ràdio “La veu escrita de Teresa Pàmies”?

     

    Article complet

  • Comença el concurs RespoPàmies

     

     

    Per commemorar el centenari del naixement de l’escriptora Teresa Pàmies, hem creat el concurs RespoPàmies. Cada setmana durant els mesos d’octubre i novembre hi haurà una pregunta a la pissarra del racó literari de la Delegació (Marina, 343) sobre la vida, obra o activitats que s’organitzen a la ciutat anyteresapamies .

    Participar és fàcil:

    llegeix la pregunta, busca’n la resposta al racó literari, emplena la butlleta i guanya un lot (una entrada per a un espectacle, un llibre i un joc en català)

    Entre totes les butlletes amb la resposta correcta es faran dos sortejos amb dos premis cadascun, un el 25 d’octubre i un altre el 29 de novembre.

    Que comenci el joc!!!

    Pregunta 1

    Quina és la data de naixement de la Teresa Pàmies?

    Article complet

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius