• Grups de conversa al CNL de Barcelona

    Escrit per el 15 de juliol del 2013 a les 9:32 a: General, Intermedi, Suficiència

    L’estiu del 2012, el CNL de Barcelona, pensant en les necessitats del seu alumnat, va engegar la idea dels grups de conversa destinats als nivells intermedi i de suficiència. El curs s’estructura en deu sessions de dues hores. Cada sessió planteja un tema d’interès per a l’alumne/a i, a partir d’aquí, es treballen els diferents patrons discursius, la fluïdesa, el vocabulari i la fonètica.

    La sessió inclou una activitat d’escalfament, que presenta la situació comunicativa; una activitat conduïda, on es comencen a veure el vocabulari i les estructures necessàries per al tema en qüestió; una activitat de fonètica, sempre encaminada a treballar els aspectes que més costen; una activitat oberta, que és l’eix de la sessió; i una activitat de tancament, que té com a objectiu que els alumnes reflexionin sobre allò que han après a través d’una graella d’autoaprenentatge.

    Cal dir que aquest curs va ser molt ben valorat pel nostre alumnat. Allò que més els va agradar va ser la millora de la fluïdesa i l’ampliació de vocabulari.

    Com a documents adjunts, una unitat d’exemple (en aquest cas, la 2), la graella global de les sessions i la graella de seguiment de les sessions per als alumnes.

    02-GC_Saps què em va passar..

    GC_Graella valoració curs

    Graella global sessions

    ESCRIT PER: Marta Martínez Ripoll

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • CNL de Barcelona: I am sorry, we weren’t aware of this problem with our web. We haven’t receive any...
  • parentstelevisioncouncil.org: I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing...
  • CNL de Barcelona: Thanks four your comments. We are pleased that you enjoy our blog, we always try to give you...
  • see this: I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which...
  • Eulàlia Panyella: Hola, Luis, Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un...

Núvol d'etiquetes

activitats complementàries blocs webs Blogs club de lectura Concurs conversa Cultura Dia de la Poesia enfocament comunicatiu En parlem dimecres escriptura Espriu expressió oral Fabra i Coats Gimcana 1714 Grup de conversa elemental història Intercanvi d'experiències Lectura lideratge literatura Mandales Pronunciació i lectura en veu alta rutes establiments VxL cohesió tasques TIC Ves per on. 1714 Veus del 1714 Videoblog