• Grups de conversa al CNL de Barcelona

  Escrit per el 15 de Juliol del 2013 a les 9:32 a: General, Intermedi, Suficiència

  L’estiu del 2012, el CNL de Barcelona, pensant en les necessitats del seu alumnat, va engegar la idea dels grups de conversa destinats als nivells intermedi i de suficiència. El curs s’estructura en deu sessions de dues hores. Cada sessió planteja un tema d’interès per a l’alumne/a i, a partir d’aquí, es treballen els diferents patrons discursius, la fluïdesa, el vocabulari i la fonètica.

  La sessió inclou una activitat d’escalfament, que presenta la situació comunicativa; una activitat conduïda, on es comencen a veure el vocabulari i les estructures necessàries per al tema en qüestió; una activitat de fonètica, sempre encaminada a treballar els aspectes que més costen; una activitat oberta, que és l’eix de la sessió; i una activitat de tancament, que té com a objectiu que els alumnes reflexionin sobre allò que han après a través d’una graella d’autoaprenentatge.

  Cal dir que aquest curs va ser molt ben valorat pel nostre alumnat. Allò que més els va agradar va ser la millora de la fluïdesa i l’ampliació de vocabulari.

  Com a documents adjunts, una unitat d’exemple (en aquest cas, la 2), la graella global de les sessions i la graella de seguiment de les sessions per als alumnes.

  02-GC_Saps què em va passar..

  GC_Graella valoració curs

  Graella global sessions

  ESCRIT PER: Marta Martínez Ripoll

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>