• Curs de pronunciació i lectura en veu alta

  Escrit per el 03 de Juny del 2014 a les 12:32 a: General, Intermedi, Jornades i congressos, Suficiència

  Imatge pronunciació

  El Curs de pronunciació i lectura en veu alta és un curs destinat a alumnes de nivell Intermedi i Suficiència, preferiblement, però que també està obert a nous usuaris catalanoparlants que vulguin millorar la pronúncia del català amb un enfocament pràctic. Al curs també s’hi treballen algunes tècniques per a la lectura en veu alta.

  Partint de materials editats entre els anys vuitanta i noranta, d’altres cursos del CNL, de la nostra experiència a l’aula i d’orientacions que ens han fet algunes companyes sobre qüestions de logopèdia i musicoteràpia, hem intentat crear un material que sigui atractiu, lúdic i, sobretot, útil: que ens permeti millorar el servei que ja estem donant, que doni una oferta nova al públic i que faciliti al màxim la feina del personal docent.

  Us presentem 20 hores de classe, repartides en sessions de dues hores, a punt per treballar el cos i la veu, veure l’ortografia des d’un punt de vista diferent i fer un petit viatge literari.

  PRESENTACIÓ

  Àudio vocal neutra. Activitat 1

  Àudio E oberta i tancada. Activitat 3

  Mireia Nebot i Raquel Olivé

  Delegació de Sant Martí

  CNL de Barcelona

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>