• Curs de pronunciació i lectura en veu alta

  Escrit per el 03 de juny del 2014 a les 12:32 a: General, Intermedi, Jornades i congressos, Suficiència

  Imatge pronunciació

  El Curs de pronunciació i lectura en veu alta és un curs destinat a alumnes de nivell Intermedi i Suficiència, preferiblement, però que també està obert a nous usuaris catalanoparlants que vulguin millorar la pronúncia del català amb un enfocament pràctic. Al curs també s’hi treballen algunes tècniques per a la lectura en veu alta.

  Partint de materials editats entre els anys vuitanta i noranta, d’altres cursos del CNL, de la nostra experiència a l’aula i d’orientacions que ens han fet algunes companyes sobre qüestions de logopèdia i musicoteràpia, hem intentat crear un material que sigui atractiu, lúdic i, sobretot, útil: que ens permeti millorar el servei que ja estem donant, que doni una oferta nova al públic i que faciliti al màxim la feina del personal docent.

  Us presentem 20 hores de classe, repartides en sessions de dues hores, a punt per treballar el cos i la veu, veure l’ortografia des d’un punt de vista diferent i fer un petit viatge literari.

  PRESENTACIÓ

  Àudio vocal neutra. Activitat 1

  Àudio E oberta i tancada. Activitat 3

  Mireia Nebot i Raquel Olivé

  Delegació de Sant Martí

  CNL de Barcelona

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • CNL de Barcelona: I am sorry, we weren’t aware of this problem with our web. We haven’t receive any...
 • parentstelevisioncouncil.org: I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing...
 • CNL de Barcelona: Thanks four your comments. We are pleased that you enjoy our blog, we always try to give you...
 • see this: I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which...
 • Eulàlia Panyella: Hola, Luis, Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un...

Núvol d'etiquetes

activitats complementàries blocs webs Blogs club de lectura Concurs conversa Cultura Dia de la Poesia enfocament comunicatiu En parlem dimecres escriptura Espriu expressió oral Fabra i Coats Gimcana 1714 Grup de conversa elemental història Intercanvi d'experiències Lectura lideratge literatura Mandales Pronunciació i lectura en veu alta rutes establiments VxL cohesió tasques TIC Ves per on. 1714 Veus del 1714 Videoblog