• En parlem dimecres

  Escrit per el 10 de Juny del 2014 a les 9:42 a: Bàsic, Elemental, Fora de l'aula, General, Motivació

  Imatge grup

  Un model d’inclusió social, lingüística i d’aprenentatge

  En parlem dimecres és un espai de tertúlies adreçat al nostre alumnat i obert a tota la ciutadania. L’objectiu és escoltar i parlar en català.
  A cada sessió un convidat parla d’un tema i juntament amb el dinamitzador de la sessió a partir de la xerrada s’estableix una tertúlia. Els perfils dels convidats són diversos tant pel que fa a llengües i països d’origen com al seu carisma o professió: astròlegs, criminòlegs, artterapeutes, actors, són un exemple de personatges que han vingut a fer una tertúlia a l’espai En parlem dimecres.

  Els assistents comparteixen amb el tertulià el català com a llengua d’ús independentment del seu origen lingüístic, i alhora comparteixen models socials i d’entorn en un espai semiconduït però amb espais que volem que s’acostin a la realitat on no hi ha correccions lingüístiques.

  Aquesta experiència es va presentar també al IV Simposi Internacional sobre Ensenyament del Català  que va tenir lloc els dies 4 i 5 d’abril de 2014.  En aquest enllaç hi trobareu la presentació

  PresentacióEPD-V-Jornada-dIntercanvi-16-de-maig-de-2014.pdf

  Sílvia Aregall
  Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts
  CNL de Barcelona

   

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>