• Primera reunió del curs 2019-2020 amb TNL d’Ensenyament del CNL de Barcelona

    Escrit per el 10 de desembre del 2019 a les 14:38 a: General

    Divendres 22 de novembre va tenir lloc a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura la primera reunió de TNL d’Ensenyament del curs 2019-2020. Hi van assistir prop de 50 professors.
    Al principi de la reunió, la directora del CNL de Barcelona, Assumpta Escolà, va donar la benvinguda als TNL i va comentar algunes de les novetats del curs acadèmic 2019-20.

    La reunió va constar de dos blocs. En el primer bloc, la coordinadora d’Ensenyament del CNL, Núria Vidal, va explicar diverses informacions generals relacionades amb els cursos i l’avaluació. El segon bloc va comptar amb dos grups de treball: el dels materials didàctics de nivell bàsic i el d’avaluació de C1. Pel que fa al primer grup de treball, es va reflexionar al voltant dels materials didàctics de nivell bàsic. Quant al segon grup, es va treballar el “Document sobre la correcció i l’avaluació en cursos homologats”; tot seguit, es van avaluar, primer, individualment i, després, conjuntament, dos textos reals d’examen (Llegir per escriure i Escoltar per escriure) amb la intenció de debatre i treballar a fons l’avaluació.

    Al final de la reunió es va fer una breu posa da en comú del treball dut a terme.

    Des de la Coordinació d’Ensenyament es farà arribar a tots els professors del CNL el que es va treballar en la reunió.

     

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • CNL de Barcelona: I am sorry, we weren’t aware of this problem with our web. We haven’t receive any...
  • parentstelevisioncouncil.org: I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing...
  • CNL de Barcelona: Thanks four your comments. We are pleased that you enjoy our blog, we always try to give you...
  • see this: I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which...
  • Eulàlia Panyella: Hola, Luis, Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un...

Núvol d'etiquetes

activitats complementàries blocs webs Blogs club de lectura Concurs conversa Cultura Dia de la Poesia enfocament comunicatiu En parlem dimecres escriptura Espriu expressió oral Fabra i Coats Gimcana 1714 Grup de conversa elemental història Intercanvi d'experiències Lectura lideratge literatura Mandales Pronunciació i lectura en veu alta rutes establiments VxL cohesió tasques TIC Ves per on. 1714 Veus del 1714 Videoblog