• És suggerent i atractiu?

  Escrit per el 20 de març del 2014 a les 11:26 a: Remarques

  A l’hora de valorar els vostres escrits, hi ha un ítem que alguns alumnes  m’heu comentat que us resulta difícil d’entendre. És l’últim apartat de les Valoracions textuals: “El text és suggerent i atractiu (originalitat en l’enfocament i en el tractament del tema)”. Després de corregir totes les activitats de la unitat 8, us transcric l’escrit que, aquesta vegada, he considerat més original de tota la classe.

  Avui no, que hi ha futbol!

  “Avui no, que hi ha futbol!” Quantes vegades han sentit aquesta expressió? Segur que moltes i en el moment que engeguen la televisió per veure el seu programa preferit i s’adonen que la programació televisiva ha estat alterada a causa del futbol, pensen que ja n’estan farts!

  Per aquest motiu, neix Prou Futbol!, una associació que pretén omplir amb activitats alternatives les hores de retransmissions esportives. No ho mal interpretin, no es tracta d’una agrupació en contra de l’esport, però no per a tothom s’acaba el món quan hi ha un partit de futbol. Si passés el mateix quan els millors intèrprets i directors d’orquestra del món trepitgen les nostres sales de concerts o quan hi ha representacions teatrals en algun dels diferents teatres de l’Estat, per posar alguns exemples, potser tot plegat no seria tan greu.

  A través de la plataforma web Prou Futbol!, es proposen activitats en hores de retransmissions esportives; és tan fàcil com introduir a l’aplicatiu el seu barri o la seva ciutat i tot seguit es mostren diverses activitats de caràcter cultural que es fan a prop de la seva zona. 

  Desitgem que el naixement d’aquesta associació sigui útil per a alguns dels lectors d’aquest article!

  Què us ha semblat aquest text?

  Com que aquesta setmana vinent ja heu de començar a treballar la unitat 10, us en faig arribar les pautes d’estudi: pautes d’estudi unitat 10 nivell D

  Bona feina!

   

3 comentaris

 1. elisabet

  23 març 14
  14:01 #

  Sembla professional,
  Molt ben redactada, enhorabona a l’autor!

 2. Montse Vilchez

  26 març 14
  12:10 #

  Molt ben fet aquest test.
  Felicitats a qui l’hagi fet!

 3. Marina Coll

  03 abr. 14
  10:01 #

  Un text molt amè.
  Està bé publicar-lo perquè així podem comparar-lo amb el nostre, que per cert el meu no era atractiu.

  Felicitats a l’autor o autora.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Susagna Sabaté: No, Elisabet, si et mires l’esquema de l’examen que he penjat al blog ja veuràs que no hi...
 • Elisabet: A la prova no hi haurà dictat?
 • Susagna Sabaté: Elisabet, el tema que s’ha de desenvolupar ha de tenir una extensió de 130 paraules més o menys.
 • Elisabet: Hola! Bona tarda a tothom! Estic preparant la part de la prova que tracta sobre el marc històric i...
 • Susagna Sabaté: En l’expressió escrita, el perfet perifràstic (vaig cantar, vas cantar…) és més propi del...

Núvol d'etiquetes

Dialectes Dubtes Els pronoms relatius Estructura de la prova Expressió escrita Història de la llengua La carta Locucions prepositives Pautes d'estudi Preposicions Pronoms febles Pronoms relatius Remarques Repàs Resum Sant Jordi Ser i estar Sessions presencials Signes de puntuació Sintaxi Verbs