• 17a EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

    bànerVxL10anysEl dimecres 19 de febrer finalitza el termini per apuntar-se a una nova edició del Voluntariat per la llengua, la 17a. Deu anys després d’haver començat a organitzar aquesta activitat, creiem que és molt positiva per tal que una persona que ja parla una mica el català acabi d’agafar confiança i es llanci a utilitzar-lo en qualsevol situació i d’una manera normal. El fet que dues persones comparteixin una estona a la setmana parlant en català, sense ningú més, crea un lligam entre totes dues i evita les sensacions de vergonya i por al ridícul que genera la pràctica d’una llengua que no és la pròpia. A més, la incorporació d’alguns establiments comercials i entitats de la vila fa que la xarxa amb qui poder parlar en català s’ampliï per a la persona nocatalanoparlant i d’aquesta manera es reforci l’hàbit de comunicar-se en català.

    La presentació d’aquest nou torn de parelles serà el dimecres 26 de febrer. A partir de llavors, ja es podran trobar en l’horari que s’hagi pactat i començar les 15 hores de conversa a què s’han compromès, i així arribaran fins a mitjan juny, quan celebrarem junts la cloenda d’aquesta nova edició.

    Les persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi només s’han d’adreçar personalment al Servei de Català, a Ca n’Ametller, trucar al 93 680 37 32 o enviar un correu electrònic a slcmolins@cpnl.cat. Allà les informaran dels detalls de l’activitat i ompliran una fitxa amb la disponibilitat que ofereixen per a aquestes hores de conversa.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.